Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ShowDance bez Koleníka: Objaví sa tam exot Moisés!

Moisés nemá problém vystreliť si sám zo seba. Zobraziť galériu (6)
Moisés nemá problém vystreliť si sám zo seba.

BRATISLAVA – Stavili na šoumena! Tvorcovia jojkárskej tanečnej súťaže ShowDance si do projektu prizvali aj jednu kontroverznú postavičku. Tanečníka Tonyho Moisésa (31)! Ten zažije svoj comeback!

Hľadali tanečníka, našli porotcu! Len nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že herec Ján Koleník si nepríjemne zranil koleno, kvôli čomu sa musel rozlúčiť s účinkovaním v súťaži. Náhradu za neho zatiaľ na Kolibe ešte stále nenašli, no zato rozšírili rady porotcov o nového člena. Výstredného Moisésa!

Tony je na tanečnej scéne ako doma. Porotcovanie si už vyskúšal v Miliónovom tanci, v roli korčuliara sa zasa predviedol v šou Hviezdy na ľade. Tieto tanečné skúsenosti však nie sú to jediné, čo môže exotický šoumen televíznym divákom ponúknuť.

O Tonym je známe, že zbožňuje extrémy a je veľký exhibicionista. Medzi choreografom Liborom Vaculíkom, herečkami Hanou Gregorovou a Gabikou Dzúrikovou, by preto mohlo byť príjemný porotcovským spestrením.

Aj tvorcovia programu sú s takouto zostavou spokojní. „Sme presvedčení, že ide o skvelú kombináciu," povedal topkám na adresu toho hovorca televízie Joj Jozef Gogola.   

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu