Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jean-Claude Van Damme vo forme: Na tvári vrásky, ale na bruchu tehličky!

Jean-Claude Van Damme Zobraziť galériu (5)
Jean-Claude Van Damme (Zdroj: SITA)

KYJEV – Drží sa! Herec Jean-Claude Van Damme (49) už má svoje roky, ale na svojej postave stále pracuje tak ako kedysi. A je na to patrične hrdý. Svoje brucho rád odhalí každému, kto o to stojí. Nuž, nemá sa za čo hanbiť!

Postavička ako lusk! O hviezde akčných trhákov ako Univerzálny vojak, Maximálne riziko či Timecop toho v posledných rokoch veľa počuť nebolo. Kto by si však myslel, že Jean-Claude zaháľal, mýli sa. Stačí zbežný pohľad na jeho vypracované brucho a je vám jasné, že tento muž trávi v posilňovni naozaj dosť času!

Na rozdiel od jeho tela, na tvári roky zanechali viditeľnejšie stopy. Herec s belgickými koreňmi si to zrejme uvedomuje, a preto si nechal počas tlačovej konferencie na očiach slnečné okuliare, ktoré aspoň trochu schovali jeho vrásky.

Hoci sa Jean-Claude Van Damme preslávil vďaka svojim bojovým schopnostiam, má v sebe aj lásku k jemnejšiemu umeniu. Nie každý vie, že sa tento svalnáč päť rokov venoval aj baletu. „Balet je umenie, ale je aj jedným z tých najťažších športov. Ak prežijete baletné tréningy, vydržíte trénovanie akéhokoľvek športu,“ prezradil akčný hrdina.

Bývalý šampión bojových umení na Ukrajine natáča svoj nový film s názvom Tower (Veža) pod režisérskou taktovkou Rossa W. Clarksona. Film má rozpočet 52 miliónov dolárov a ešte nie je jasné, kedy si ho slovenskí fanúšikovia Jeana-Clauda budú môcť pozrieť v kinách.



Scéna z filmu Krvavý šport





Scéna z filmu Dvojitý zásah





Trailer k filmu Timecop





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu