Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prepad Šindlerovej: Nepomohol výstrih, holé nohy ani predĺžené vlasy!

Martina Šindlerová v sexi outfite. Zobraziť galériu (3)
Martina Šindlerová v sexi outfite.

BRATISLAVA - Skončila až v druhej polovici tabuľky! Speváčka Martina Šindlerová (20), ktorá sa v pesničkovej šou Eurovison Song Contest 2010 predstavila so skladbou Môžeš ísť, stavila vo finále opäť na sexi outfit. Hlboký výstrih, holé nohy a dokonca aj zhustené vlasy boli okrem hlasu jej ďalšími zbraňami. Tentokrát jej však príliš nepomohli.

Podobne ako v semifinále Eurovízie, tak aj v samotnom finále, stavila Martina Šindlerová na sexi imidž. Predviedla sa v trblietavých kokteilkách čiernej farby, ktoré neodhaľovali iba jej štíhle nohy, ale aj bujný dekolt. Ba čo viac, pozorné oko diváka si tiež mohlo všimnúť brunetkinu zmenenú hrivu. „Mám predĺžené vlasy. Škoda, že nie sú moje,“ povedala pre topky.sk po finále Martina, ktorá bola s novým účesom nadmieru spokojná.

No ani tieto ženské zbrane nepomohli bývalej striebornej superstaristke k tomu, aby sa umiestnila na popredných priečkach finálovej eurovíznej tabuľky. Paradoxné tiež je, že hoci patrila k najkrajším ženám na pódiu, zo speváčok skončila najhoršie. So skladbou Môžeš ísť sa jej ušlo ôsme miesto. V porovnaní s Martininou minuloročnou účasťou v Eurovízii je to prepad nadol o tri miesta. V roku 2009 totiž skončila s piesňou Krídla na piatej priečke.

„Z výsledku nie som sklamaná. Účasť v Eurovízii som brala ako prezentáciu piesne, nie svojej osoby. Snažila som sa zo všetkých síl. Myslím si však, že diváci a porota vybrali dobre, “ povedala Šindlerová, ktorej sa víťazná skladba Horehronie páči.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu