Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Cristovao: Strkajú mu do postele túto sexbombu... a on pritom hľadá lásku!

Nikol Štíbrová a Ben Cristovao. Zobraziť galériu (5)
Nikol Štíbrová a Ben Cristovao.

Má to ťažké! Ben Cristovao (22) je momentálne zaľúbený. Aby to však nemal v láske až také jednoduché, české médiá ho spájajú s herečkou Nikol Štíbrovou (24). Spôsobí táto kočka, ktorá nafotila sériu šteklivých záberov pre pánsky magazín, krach jeho začínajúceho vzťahu?

Ben Cristovao o svojom súkromí nikdy príliš nehovoril. Preto sa aj o ženách po jeho boku stále len špekuluje. Najnovšie ho dal český denník Aha! dokopy s krásnou Nikol Štíbrovou, známou zo seriálu Poisťovňa šťastia. A hoci by zrejme nejedného slobodného muža potešilo spojenie s touto kráskou, Benovi to prekáža.

„Ježišikriste, veď ja ju takmer nepoznám,“ reagoval na našu otázku, či mu môžeme gratulovať ku vzťahu s touto sexicou, ktorá dokonca v minulosti poodhalila svoje krivky pre pánsky magazín. Na dôkaz svojho tvrdenia nám Ben nečakane poodhalil kúsok zo súkromia. 

„Mne sa práveže teraz páči jedno dievča. A je to strašné, pretože keď takéto veci vyjdú v médiách, zbytočne sa všetko komplikuje,“ posťažoval sa nám mladý spevák. Ben je zrejme poriadne zaľúbený, pretože ho spojenie s Nikol riadne mrzí. „Bolo Valentína a oni ma dávajú dokopy s nejakou Štíbrovou, ktorú sotva poznám,“ povedal nám so smútkom v hlase.

Bojí sa totiž, že u svojej vyvolenej teraz stratí šance. Ako je však u Cristovaa zvykom, identitu dievčaťa, ktoré si získalo jeho srdce, zatiaľ tají. Odhalí ju snáď len v tom prípade, ak dotyčná uverí, že s Nikol nič nemá. Uvidíme, či tá tajomná slečna dá vzťahu s čokoládovým Pražanom zelenú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu