Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rocky z VyVolených: Pchá sa pred kamery!

Jaroslav Zobraziť galériu (3)
Jaroslav "Rocky" Gábor

BRATISLAVA – Chce zaujať! Bývalému účastníkovi jojkárskej reality šou VyVolení - Jaroslavovi „Rockymu“ Gáborovi (33) očividne začala chýbať pozornosť médií. Najnovšie ho uvidíme v markizáckej relácii o varení.

Tvorcovia kulinárskej relácie Bez servítky pravidelne zaraďujú do vysielania aj sériu s prominentnými hosťami. Najnovšie sa posunuli o kúsok ďalej. „Do jednej série sme obsadili ľudí s exotickými záujmami, prácou a zážitkami," prezradil nám kreatívny dramaturg relácie Jaroslav Buček.

Ako sa však medzi haďou ženou, fakírkou a kúzelníkom ocitol svalnáč Rocky? „Do relácie sa prihlásil sám,“ vyzradil Gáborovú prehnanú iniciatívu dramaturg.

Ako sa zdá, o zábavu bude postarané. Aj Buček to celé vystihol dvoma slovami: „Skrátka cirkus.“

Rocky sa zviditeľnil ako prvý účastník reality šou VyVolení pred niekoľkými rokmi. Práve v tejto dobe sa roztrhlo vrece s reláciami takéhoto formátu. Vďaka tomu vzniklo veľa „rýchlokvasených hviezd,“ medzi nimi aj Jaroslav Gábor, ktorý po skončení šou tvoril pár s moderátorkou Zuzanou Hajdu. Po nekonečných rozchodoch a začiatkoch sa dvojica definitívne rozišla. O Rockym dlhšie nebolo počuť, no ako sa zdá, máme ho tu zas...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu