Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Csontos má tehotnú priateľku: Vilo, kedy si ju vezmeš?!

Viliam Csontos bude už čoskoro otcom Zobraziť galériu (8)
Viliam Csontos bude už čoskoro otcom

BRATISLAVA - Čas na rodinu! Viliama Csontosa (30) sme nedávno stretli na krste kalendára, ktorého tvárou sa stala misska Lucia Senášiová (26). Na spoločenskej akcii sme sa dozvedeli, že Vilo bude už čoskoro otcom. Vezme si tehotnú partnerku Zuzanu za ženu?!

Keď sme oslovili Csontosa v súvislosti s tehotenstvom jeho priateľky, prezradil nám, že má z bábätka obrovskú radosť. „Strašne sa tešíme. Je to ešte také krehké, sme na konci tretieho mesiaca,“  povedal pre topky.sk bývalý účastník speváckej šou Elán je Elán, pričom podotkol, že dieťatko bolo plánované.

Spevák nám prezradil aj to, že v otázke pohlavia bábätka sa chcú nechať prekvapiť. „Ja by som však chcel chlapca,“ povedal budúci otec. Ako ďalej podotkol, meno ešte vybraté nemajú. „Na tom sa ešte musíme dohodnúť,“ dodal s úsmevom. 

Zaujímalo nás tiež, či si bývalý moderátor ešte pred pôrodom plánuje vziať svoju priateľku aj za manželku. „Svadba určite bude, ale teraz nás čaká ťažký rok. Počkáme si teda na „mrňusa“ a zosobášime sa v trojici,“ poznamenal Vilo na záver.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu