Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Moderátorky a ich vymaľované tváričky

Karin Olasová Zobraziť galériu (2)
Karin Olasová

Moderátorky Zuzana Hajdu a Karin Olasová majú určite niečo spoločné. Napríklad to, že reprezentujú tú istú televíznu značku, sú ešte stále slobodné, ale perspektívne zadané príjemným a úspešným mužom...

Ale aj to, že majú tváričky ako stvorené na maľovanie. O tomto názore určite nepolemizovala známa kozmetická značka Sothys Paris, keď si tieto televízne devy vybrala, aby na nich predviedla novú dekoratívnu kozmetiku s futuristickým dizajnom. Znie to dobre. Aj Zuzana a Karin vyzerali dobre, čo, mimochodom, nie je len tak... Predstava, že taká moderátorka ráno vstane, umyje sa v pramenistej vode (z vodovodu) a odchádza žiariť pred kamery, je futuristickejšia ako spomínaná kozmetika.

,,O svoju pleť sa mimoriadne starám. Až tak, že mi môj priateľ vyčíta, že na kozmetiku vyhadzujeme príliš veľa," priznala sa Zuzana, ktorá má, ako je známe, talianskeho priateľa Carmela. Vraj skúša (Zuzana) všetko, o čom sa dozvie, že môže byť pleti prospešné, všetky mastičky a krémiky, z ktorých može byť ešte krajšia a mladšia. ,,Mám panický strach zo starnutia," povedala Zuzana. Chúďa dievča, bude to mať ťažké.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu