Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Koniec lásky: Týmto celebritám v roku 2009 stroskotal vzťah!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Smútok, slzy, zúfalstvo! Rok 2009 bol v prípade niektorých jedincov z radov našich prominentov plný sklamania z lásky. Topky.sk vám prinášajú zoznam mileneckých vzťahov, ktorým už odzvonilo. V niektorých prípadoch definitívne, iní sa stále spamätávajú, ale väčšina si už chvalabohu našla náhradu.

 

 

 

 

 Chceli sa rozviesť, ale kto sa v nich vyzná ?!

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Iveta Bartošová (43) a Jiří Pomeje (44) – žiadosť o rozvod podaná po 15 mesiacoch manželstva

Bezpochyby najškandalóznejší pár v Čechách. Speváčka a jej manažér sa po niekoľkých rokoch spolupráce a spolužitia rozhodli zosobášiť v septembri minulého roka. Partnerský zväzok im však dlho nevydržal. Bartošová čelila zdravotným, rodinným a psychickým problémom. Na základe toho súd nariadil dohľad nad výchovou jej syna Arthura (13), ktorého má s hudobníkom Ladislavom Štaidlom. Jeden z dôvodov, prečo sa Iveta s manželstvom rozhodla skončiť a vyhodila Pomejeho na ulicu, sú vraj aj dlhy, z ktorých sa Jiří už dlhodobo nemôže dostať.

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Nora Mojsejová (51) a Braňo Mojsej (41) – žiadosť o rozvod podaná po 7 rokoch manželstva

A máme tu aj najkontroverznejší párik slovenského šoubiznisu. Kde sa zjavili, vyvolali dojem, že patria k sebe, skrátka zohratý tím. Kým však Nora čelila obvineniu z daňového podvodu, Braňo robil „bordel“ na Pereši a jej pohár trpezlivosti pretiekol. Zhruba pred mesiacom nezvládla košická podnikateľka spevákove alkoholické excesy a kým sa on spamätával na psychiatrii, ona podala žiadosť o rozvod. Podľa najnovších informácií trávili ešte stále manželia vianočné sviatky spoločne a inak to vraj nebude ani v posledný deň v roku. To, či si Nora rozvod rozmyslí, je teda vo hviezdach.

 

Rozišli sa, ale už si našli náhradu!

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Mário „Kuly“ Kollár (37) a Daniela Kollárová (26) – rozviedli sa po 7 rokoch

Tento pár prekonával manželskú krízu koncom minulého roka, ale až túto jar ich nitriansky súd rozviedol. Špekulovalo sa, že jedným z dôvodov, prečo stroskotal ich zväzok, je Kulyho románik s mladučkou vokalistkou Luciou Novákovou (18). V súčasnosti je dvojica s rozchodom vyrovnaná. Spevák naďalej tvorí pár s Luciou a jeho ex-manželka sa stretáva s mladým hokejistom Mojmírom Chlebcom (21). Bývalí manželia sú aj naďalej v kontakte, a to najmä preto, že majú spoločného syna Mária (7).

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Ivana Surovcová a Tomáš Chrenek (22) – pár tvorili takmer 5 rokov

Koncom mája sa skončil aj vzťah tanečníčky a syna jedného zo slovenských boháčov. Špekulovať o rozchode tejto dvojice sa začalo počas trvania tanečnej šou. Ivanin priateľ ju v porovnaní s minulým rokom prestal chodiť povzbudzovať na priame prenosy a údajne si v Prahe, kde študuje, našiel novú priateľku. Pri nej však neostal a dal sa dokopy s estévečkárskou blondínkou Máriou Pietrovou. Nečudo, že si Ivana začala viac rozumieť so svojím tanečným partnerom Filipom Tůmom, s ktorým tvoria v súčasnosti zamilovaný pár.

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Barbora Rákovská (22) a jej priateľ Martin (22) – pár tvorili 5 rokov

Začiatkom februára sa bývalá rosnička rozišla so študentom Martinom. Keďže sa v médiách nepretŕčali, ich rozchod bol preto pre viacerých prekvapivý. Dôvodov, prečo im vzťah stroskotal, by sa našlo viacero. Keďže Martin študoval vysokú školu v Rakúsku a Barbora bola v tom čase zaneprázdnená moderovaním v šou Slovensko má talent, veľa času na spoločné chvíle nebolo. Obaja svorne tvrdia, že iskra z ich vzťahu vyprchala. V súčasnosti tvorí Barbora vzťah so spevákom Tomim Popovičom. 

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Romana Škamlová (20) a Honzík Novotný (32) – pár tvorili viac ako rok

Najznámejší Don Juan si po vzťahu s moderátorkou Mariannou Ďurianovou ulovil ďalšiu krásku. S bývalou misskou to bola vraj láska ako hrom, dokonca boli aj zasnúbení. Aj v tomto vzťahu však došlo k trhlinám. A dôvodom bola vraj opäť Honzíkova nevera! V súčasnosti má už Romana za Novotného náhradu a tvorí pár s podnikateľom Ľubošom Bukovým. Mníchovský podnikateľ zmizol po rozchode s Romanou zo Slovenska a objavil sa tu približne pred dvoma mesiacmi na istej party aj s nemecky hovoriacou blondínou. Údajne išlo o jeho novú priateľku. Či je to naozaj tak, vie zrejme iba on sám.

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Simona Krainová (36) a Jiří Hudler (25) – pár tvorili takmer 2 roky

V auguste tohto roka spôsobil tento milenecký pár veľký rozruch. Hokejista si totiž počas tohto vzťahu užil záťah s dvoma prostitútkami. V Čechách to vyvolalo veľkú vlnu pohoršenia a modelka to nenechala len tak. Po niekoľkých mesiacoch spolužitia poslala partnera k vode. Nezachránil to ani fakt, že Jiří plánoval so svojou staršou partnerkou splodiť dieťa. Dnes má Simona po svojom boku Karola Vágnera a na bývalého si už zrejme ani nespomenie. 

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Veronika Husárová (22) a Juraj Vágner (23) – pár tvorili približne 6 rokov

Ďalšia kráska sa rozišla. Vzťah bývalej missky sa tiež skončil v priebehu tohto roka. Aj keď milenci občas rozmýšľali nad rozchodom, definitívne to bolo až teraz. Dôvodom bol vraj Jurajov odchod za hranice. Dnes má Veronika novú známosť, ale s menom svojej súčasnej lásky robí drahoty.

 

Najškandalóznejši rozchod miulého roka!

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Diana Mórová (39) a Juraj Mokrý (32) – žili spolu 6 rokov

V lete nás presviedčali o svojej nehasnúcej láske a hneď na to preletela médiami informácia, že je koniec. Toto nikto nečakal! Herečka „nasadila“ vraj svojmu partnerovi parohy. A to údajne so svojím bývalým partnerom – hercom Tomášom Maštalírom. Krachujúci vzťah nezachránil ani spoločný syn Quido (4). Juraj sa s tým, že ho partnerka opustila vyrovnával veľmi ťažko. Pri každej možnej príležitosti o tomto škandále hovoril a neodpustil si poznámky na Maštalírovu adresu. Napriek tomu, že si Diana z rozchodu ťažkú hlavu nerobí, Juraj sa spamätáva dodnes.

 

Na záver – krátky románik!

Koniec lásky: Týmto celebritám
Zobraziť galériu (11)

Denisa Mendrejová (23) a neznámy priateľ – pár tvorili zhruba 4 mesiace

Tento krátky románik sa možno ani nedá nazvať vzťahom. Krásna misska svoj vzťah tajila, a tak nie je známe ani meno jej milenca. Vieme len, že sa rozišli v júni tohto roka a dôvodom údajne bola Denisina zaneprázdnenosť. Po víťazstve v súťaži Miss si musela plniť pracovné povinnosti a organizovala vlastnú súťaž. Momentálne nemá po svojom boku oficiálneho partnera a naplno si užíva slobodu.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu