Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SuperStar: Žiadna úcta voči Müllerovi!

Richard Müller osamotený v Zobraziť galériu (3)
Richard Müller osamotený v "detskej izbe".

BRATISLAVA – Nevážia si ho?! Slovenskému spevákovi Richardovi Müllerovi (48), ktorý bol v nedeľu hlavným hosťom Česko Slovenskej SuperStar, sa nedostalo v porovnaní s Karlom Gottom (70) ani zďaleka toľko pocty. Markíza ho dokonca "zašila" do rohu.

Muzikant Rišo Müller, ktorému bolo nedeľňajšie spevácke kolo venované, si nemohol vychutnať takú poctu, akú štáb venoval pár kôl dozadu českému niekoľkonásobnému zlatému Slávikovi Karlovi Gottovi.

Je jasné, že porovnávať Gotta a Müllera sa viac-menej nedá, ale obaja predstavovali top hudobníkov zo svojej domovskej krajiny. Preto príde zarážajúce, že na rozdiel od českého majstra, ktorý mal VIP miesto, usadili slovenského pop rockera do priestoru, kde trávia čas finalisti. Gott mal pritom vlastné štýlové kreslo, stolík a dokonca aj lampu.

V „detskej izbe“ sa Richard prizeral, ako traja interpreti spievajú jeho najväčšie hity. Paradoxne si ich však nemohol vychutnať tak ako ostatní prítomní, pretože ich nevidel priamo na pódiu. Vystúpenia totiž musel sledovať iba z obrazovky. Dokonca kvôli tejto "pozícii" tak Riša nevideli ani prítomní diváci v bratislavskej Inchebe. Jeden z našich najznámejších muzikantov teda musel takpovediac sedieť "sám v kúte." 

Topky.sk preto zaujímalo, z akého dôvodu štáb nezabezpečil Müllerovi rovnaké miesto aké mal Gott. „Cieľom tvorcov projektu je, aby účinkovanie každého exkluzívneho hosťa v šou Česko Slovenská SuperStar bolo jedinečné. Richard Müller mal v rámci „detskej izby“ vytvorený špeciálny priestor na základe jeho požiadavky, s ktorou kreatívny tím súhlasil," odvetila nám hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Ako sa zdá, pocta Müllerovi sa dá vyjadriť aj takto "jedinečne". 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu