Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Ashton: Kvôli Demi chcem byť ako Brad

Demi sa rozplývala nad Bradom, tak si Ashton najal jeho trénera. Zobraziť galériu (11)
Demi sa rozplývala nad Bradom, tak si Ashton najal jeho trénera.

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Demi (42) nie je jediná, kto sa bojí, že nebude pre svojho mladšieho priateľa dosť sexi. Aj Ashton Kutcher (27) robí všetko pre to, aby Demi zaujal. Najnovšie si povedal, že chce mať telo ako Brad Pitt (41) a najal si jeho osobného trénera!

Všetko začalo, keď Demi Ashtona pozvala do kina na historický veľkofilm Trója. V ňom Brad Pitt stvárnil hlavnú postavu Achilla. Mladého Ashtona história veľmi nezaujíma a spočiatku sa zdráhal, no nakoniec si išiel film pozrieť. Oľutoval to však v momente, keď sa Demi začala rozplývať nad perfektným telom Brada Pitta v role antického hrdinu.

"Ja, Demi a jedna jej kamarátka sme si išli pozrieť Tróju. Myslel som si, že ideme na akčný film, no v skutočnosti sme si išli pozrieť film, v ktorom je Brad Pitt takmer celý čas nahý. A Demi s kamarátkou každú chvíľu vzdychali, aký je Brad úžasný a počul som len samé: ,Oh! Ah! Miestami som musel Demi pripomínať, že stále sedím vedľa nej," hovorí Ashton.

Hneď po skončení filmu Ashton vybehol von z kina a zavolal Bradovmu osobnému trénerovi. Najal si ho a robí všetko pre to, aby sa Demi mohla aj pri pohľade na neho rozplývať tak, ako keď videla Brada v kine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu