Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUALIZOVANÉ Nora vysvetľuje: Bola som na psychiatrii, Braňo mal silný absťák!

Nora Mojsejová
Nora Mojsejová

BRATISLAVA/KOŠICE - Ako sme dnes na topkách informovali, Nora Mojsejová (51) včera podvečer dorazila do Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. Tam sa momentálne nachádza jej manžel Braňo Mojsej (41). Príčinou podnikateľkinej návštevy boli spevákove zdravotné komplikácie.

Ako sme sa včera dozvedeli od nášho zdroja, Nora Mojsejová prišla v utorok podvečer do nemocnice, kde leží Braňo Mojsej. A hoci sa za múrmi zariadenia naozaj nachádzala, nakoniec vysvitlo, že sa s manželom nestretla. "Bola som na konzultácii s doktorkou. Volali mi zo psychatrie, že mal silný absťák. Potrebovali so mnou prekonzultovať informácie týkajúce sa liekov," vysvetlila topkám Mojsejová, ktorá do nemocnice dorazila spolu s Františkom Kabrheľom, známym tiež ako Versače z reality šou Mojsejovci.

"Štyridsaťosem hodín od prijatia za ním nepustia nikoho. Ani mňa. Je to veľmi nebezpečné, pretože ide o veľmi silný detoxikačný proces," dozvedeli sme sa od Nory. Manžela navštívi až dnes. Pri tej príležitosti mu rovno oznámi, že podala žiadosť o rozvod. Všetky potrebné formality už má vybavené. „Poviem mu to, čo už vie. Chcem ho poprosiť, aby pri rozvode nerobil žiadne problémy. Požiadam ho, aby sa dal dokopy. Nehnevám sa na neho ako človek, ale ako manželka. Chcem, aby bol v poriadku. Chcem, aby žil normálnym spôsobom života. Aby sa vedel postarať o svoj majetok, aby si vedel na seba zarobiť. Skrátka, žil ako človek. Aby do toho po roku opäť nevhupol. Ja už nablízku nebudem. Spolu žiť nemôžeme,“ povedala pre topky.sk Nora. 

Viac informácií o Mojsejovom záťahu a rozhádaných manželoch:

Mojsej po záťahu: Prvýkrát sa musel Nore pozrieť do očí!

VIDEO Pomätený Mojsej: Chcel sa zabiť, tliacha o konci sveta!

VIDEO Mojsejová pení: Braňo bol so mnou len pre peniaze!

Rozvod Mojsejovcov: Je to hovädo a skončil na psychiatrii, zúri Nora!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu