Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Zrútený David Hasselhoff: Skončil na psychiatrii!

David Hasselhoff Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff

LOS ANGELES – Opäť do toho spadol! Zatiaľ čo slušné americké rodiny prežívali spoločne Deň vďakyvzdania, David Hasselhoff (57) sa opäť poriadne opíjal. Tentokrát to však naozaj prehnal a skončil pod núteným psychiatrickým dozorom!

Alkohol je metla ľudstva! Presvedčiť sa o tom opäť mohol slávny americký seriálový herec a spevák, David Hasselhoff. V piatok ho museli hospitalizovať po záchvate, ktorý bol spôsobený hercovými celodennými pitkami. Hviezda seriálu Baywatch je však na tom naozaj zle. Kompetentní sa ho dokonca rozhodli umiestniť pod nútený psychiatrický dozor tzv. kód 5150, pod ktorým kedysi skončila aj Britney Spears. Kód 5150 sa pritom používa iba pri vážnych prípadoch - je určený pacientom, ktorý by mohli byť hrozbou sami sebe alebo okoliu.

David pod lekárskym dozorom zostane asi tri dni a potom sa podrobí psychiatrickému pozorovaniu. Kto vie, čo by na jeho osud povedali seriálové postavy, ktoré stvárňoval – zásadový Mitch Buchannon či bojovník na strane dobra Michael Knight. David však zrejme takúto terapiu šoku potreboval – alkohol mu totiž spôsobuje problémy čím ďalej tým častejšie.

Aby toho v rodine Hasselhoffovcov nebolo málo, problémom s alkoholom sa nevyhla počas tohto víkendu ani jeho bývalá manželka, Pamela Bach. V LA ju prichytili pri šoférovaní pod vplyvom alkoholu. Musela zaplatiť 15 000 dolárov ako kauciu a hneď dnes sa vybrať na posedenie u anonymných alkoholikov. Dúfajme, že Vianoce budú v rodine Hasselhoffovcov krajšie, ako Vďakyvzdanie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu