Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vtipkár Robbie oficiálne poprel zasnúbenie

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams

SYDNEY - Britský spevák Robbie Williams, ktorý v piatok v živom vysielaní austrálskeho rádia požiadal svoju partnerku Aydu Field o ruku, na svojej oficiálnej webstránke vyhlásil, že sa spolu nezasnúbili. Potvrdili sa tak slová spevákovho hovorcu, ktorý informácie o zasnúbení dementoval ešte v piatok so slovami, že išlo o žart.

Neskôr však hudobníkova matka Jan Williams pre médiá vyhlásila, že o synovom pláne zasnúbiť sa vedela týždeň vopred a že Robbie to myslel vážne.

Williams v piatok v rádiu prezentoval svoju novinku Reality Killed the Video Star, keď mu moderátorka šou Jackie Henderson povedala o tom, že Sydney je známe ako mesto, kde si celebrity často sľúbia manželstvo. V tej chvíli sa Williams spýtal Field: "Je tu niekto, koho by si si chcela vziať?", na čo mu odpovedala, že je to veľmi trápne. "Zoberieš si ma?," položil jej Robbie Williams druhú otázku. Po chvíli mu 30-ročná herečka odpovedala: "Áno, vydám sa za teba". Keďže spevák pri sebe nemal žiadny prsteň, moderátorka Jackie Henderson im dala svoj v tvare žabky. Robbie Williams ho potom nastokol na prst svojej priateľky, s ktorou tvorí pár zhruba dva roky. Spevákov hovorca však neskôr na margo celej veci uviedol: "Povedal to, ale myslel to ako vtip. Nie sú zasnúbení."

Jeden z najúspešnejších európskych spevákov Robbie Williams sa preslávil ako člen chlapčenskej skupiny Take That. Po jej rozpade odštartoval sólovú kariéru. Spevák, ktorý žije v Los Angeles, sa stiahol pred niekoľkými rokmi z verejného života pre problémy s drogami. Na scénu sa po trojročnej prestávke vrátil nahrávkou Reality Killed the Video Star.

Informácie priniesol spravodajský portál news.bbc.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu