Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Avril Lavigne o rozpadnutom manželstve: Neveru odmieta!

Avril Lavigne Zobraziť galériu (4)
Avril Lavigne

LOS ANGELES - Dôvodom rozpadu manželstva speváčky Avril Lavigne a lídra kanadskej skupiny Sum 41 Derycka Whibleyho nie je nevera.

"Ich rozchod nespôsobil románik s niekým iným alebo to, že by Deryck nechcel deti. Vydávala sa príliš mladá a teraz si to uvedomila," uviedol zdroj blízky dvojici. Ako píše internetový portál people.com, Deryck sa už z ich spoločného domu odsťahoval. "Deryck odišiel, ale dobrovoľne," dodal zdroj.

Speváčka Avril Lavigne sa rozišla so svojím manželom v dobrom. "Som vďačná za čas, ktorý sme spolu strávili a teším sa z toho, že sme ostali priateľmi," uviedla na svojej oficiálnej stránke 24-ročná Kanaďanka. Dvojica sa zosobášila v júli 2006 po dvojročnom vzťahu, keď mala rodáčka z Ontaria 21 rokov. "Kamarátime sa od mojich 17 rokov, chodiť sme spolu začali, keď som mala 19," napísala. Aj napriek rozchodu Lavigne podľa jej slov svojho manžela naďalej ľúbi. "Zbožňujem Derycka a plne ho rešpektujem. Je to jedna z najúžasnejších osobností, aké poznám a ľúbim ho celým svojím srdcom," uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu