Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Nicolas Cage: Kvôli deťom sa vzdáva nerestí!

Americký herec Nicolas Cage Zobraziť galériu (8)
Americký herec Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

HAMBURG - Americký herec Nicolas Cage rezignuje na svoje zlozvyky, a to kvôli svojim deťom.

Ako prezradil pre nemecký spoločenský magazín Gala, kvôli potomkom zanechal fajčenie a používa pri preprave automobilom bezpečnostný pás. "Som jednoducho menej egoistický ako v minulosti," priznala hviezda strieborného plátna.

Nicolas Cage podľa vlastných slov zmenil aj prístup k filmovým úlohám, s ktorými - odkedy je otcom - už neprekračuje prah domu.

Už v apríli sa umelec nechal počuť, že s ohľadom na synčeka Kala-Ela chce viac dbať na výber postáv, ktoré sa rozhodne stvárniť a nemieni už na plátne siahať po zbrani.

Nicolas Cage je po tretí raz ženatý. Po herečke Patricii Arquette a dcére Elvisa Presleyho Lise Marie, s ktorou manželský zväzok vydržal iba 108 dní, sa oženil s niekdajšou čašníčkou Alice Kim, matkou jeho syna. Obaja sa zoznámili v Kórejskom nočnom klub Le Privé v Los Angeles.

Herec, ktorý sa podľa informácií magazínu Forbes aj v uplynulých rokoch udržal v TOP 10 najlepšie platených hollywoodskych mužských hviezd, má už medzičasom osemnásťročného syna Westona, ktorého matkou je herečka Christina Fulton.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu