Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zo sexsymbolu Damona je tučko: Pribral 15 kíl!

Matt Damon Zobraziť galériu (3)
Matt Damon

BENÁTKY - Americký herec Matt Damon zažiaril na filmovom festivale v Benátkach v čiernej komédii Informátor!, ktorú nakrútil oscarový režisér Steven Soderbergh. Kvôli hlavnej úlohe agenta FBI musela filmová hviezda pribrať 15 kíl.

Film podľa skutočnej udalosti rozpráva príbeh zamestnanca poprednej americkej potravinárskej spoločnosti, ktorý sa stane spolupracovníkom FBI, aby odhalil nekalé praktiky svojich šéfov. Mark Whitacre, ktorého snom bolo stať sa národným hrdinom a posunúť sa vyššie vo firemnej hierarchii, však začne hrať na viac strán.

"Bola to asi najväčšia zábava, akú som v práci zažil, pretože som nemusel premýšľať o návšteve telocvične a prakticky som zjedol všetko, čo som videl," povedal Damon, ktorý si kvôli úlohe agenta FBI Whitacrea nechal tiež narásť dlhé fúzy.

Príbeh sa odohráva v 90. rokoch minulého storočia na americkom stredozápade. Režiséra snímky Stevena Soderbergha, ktorý za film Traffic - nadvláda gangov dostal štyri Oscary, vraj zaujala hlavne zvláštna osobnosť agenta. Do hlavnej úlohy obsadili tridsaťosemročného Damona, ktorý sa preslávil vo filmoch ako Dobrý Will Hunting alebo Talentovaný pán Ripley.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu