Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Podraz na Lučeniča v SuperStar: Je z toho znechutený!

Laco Lučenič Zobraziť galériu (3)
Laco Lučenič

BRATISLAVA – Odignorovali ho! V troch sériách po sebe bol muzikant Laco Lučenič (57) predsedom poroty v speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. V najnovšej medzinárodnej obdobe relácie sa však na neho vykašľali. Topky.sk zisťovali, čo na to hovorí umelec.

Hudobník a producent Laco Lučenič mal najdôležitejšie slovo počas všetkých troch speváckych šou Slovensko hľadá SuperStar. No ako sa zdá, svoje miesto si pre medzinárodnú súťaž neustrážil. Porazil ho slovenský kat Paľo Habera, ktorý sa svojimi drsnými a občas aj poriadne neslušnými hodnoteniami dostal medzi štvoricu Česko Slovenských porotcov.

„SuperStar? Nie, nesledujem,“ tvrdil nám Lučenič, keď sme ho v súvislosti s touto témou oslovili. Dôvod je podľa jeho slov ten, že začal pracovať na všetkom, čo doteraz nestihol. Je preto zaneprázdnený. Nový album to však nebude. Vraj na to nie je vhodné obdobie.

Nemrzí ho však, že po prvýkrát nesedí medzi porotcami? „Tak to neriešim. Napadne mi to len vtedy, keď sa ma na to spýtajú ľudia, že prečo tam nie som. Vtedy mi je to ľúto,“ priznal smutne známy hudobník.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, spočiatku ho kvôli spolupráci na projekte Česko Slovenská SuperStar televízia Markíza oslovila. „Na začiatku hej. Rozprávali sme sa o tom, ale nakoniec prišli k tejto zostave. Tak to už neriešim. Oni vedia, či si to obhája. Ale zrejme áno,“ netajil svoje pocity Lučenič.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu