Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas na bratislavskej prehliadke: Modelka sa zrúbala z móla!

Pád modelky počas prehliadky luxusných šperkov Zobraziť galériu (8)
Pád modelky počas prehliadky luxusných šperkov

BRATISLAVA – Nočná mora každej modelky! Azda žiadne dievča, ktoré sa živí modelingom, by to nechcelo zažiť. Žiaľ, občas sa aj profesionálkam ušmykne noha. A potom z toho vznikne trapas podobný tomu, ktorého sme boli svedkami na nedávnej prehliadke v istom bratislavskom podniku.

Menšia nehoda sa stala na prehliadke luxusných šperkov prestížnej značky. Problém bol v tom, že počas predvádzania nemali modelky dostatočne dobre postavené mólo. Dievčatá totiž štartovali príchodom na koberec, ktorý viedol k vyvýšenému mólu. Okolo neho bol utvorený koridor návštevníkov.

V momente, ako modelky vychádzali na pódium, dostávali sa do zložitej situácie. Nebolo totiž až tak dobre vidno a schodík, na ktorý bolo treba vystúpiť, bol zrejme príliš vysoký. A práve toto spôsobilo, že jedno z dievčat nezvládlo prechod, zakoplo a ocitlo sa na kolenách. Našťastie sa nič vážnejšie nestalo. Slečna sa rýchlo a pohotovo postavila na nohy a pokračovala ďalej v prehliadke. Niečo podobné sa stalo aj počas aprílovej prehliadky módnej návrhárky Vivienne Westwood. Vtedy modelka zakopla a tiež padla priamo počas šou.

Sledujte TOPKY TV: Takto nešťastne modelka zakopla






Sledujte TOPKY TV: Video z prehliadky luxusných šperkov. Bolo sa na čo pozerať.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu