Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Bomba! Naháči zo SuperStar!

Robo Mikla Zobraziť galériu (4)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Wau, už ste to videli? Po internete koluje už niekoľko dní škandalózna fotografia Roba Miklu (23), na ktorej si drží v ruke svoje odhalené prirodzenie! V Adamovom rúchu sme však v poslednom čase nevideli len jeho.

Nahých finalistov obľúbenej súťaže nám totiž vo štvrtok večer ukázala dokonca aj samotná Slovenská televízia! Pán Rybníček, ,neprepískli` ste to náhodou?

Pikantná fotografia rebelanta Miklu vznikla počas divokej silvestrovskej oslavy na konci minulého roka. "Bola to klasická chatová akcia, na ktorej sa stretla partia ľudí," hovorí Robo. Toho vraj k škandalóznej fotografii vyprovokovala kamarátka.

"Tvrdila, že nie som dosť ,hustý` na to, aby som ukázal svojho ,šulina`. No a keďže ma na kraviny netreba dlho nahovárať, jednoducho som to urobil," vysvetľuje Robo. Situáciu okamžite využili dvaja Robovi kamaráti a nevšedné divadlo zvečnili fotoaparátmi na svojich mobilných telefónoch. "Od začiatku finále som čakal, že sa niektorá z tých snímok určite niekde objaví," vraví kontroverzný spevák, ktorému ich zverejnenie nijako špeciálne neprekáža. "Ako som už niekoľkokrát povedal, žijem naplno, a toto k tomu proste patrí. Za svoje činy sa nepotrebujem nikomu spovedať," dodáva.

O pikantné zábery však nezostali ochudobnení ani ostatní finalisti šou. Vo štvrtkovom vydaní Magazínu zo zákulisia SuperStar sa totiž televízny štáb spolu s nimi vybral do relaxačného centra. A tu sa bolo naozaj na čo pozerať! Poodhalené prsia Martiny Šindlerovej, či holé zadky Peťa Končeka, alebo Sama Tomečka - na tom všetkom si mohli zgustnúť diváci Slovenskej televízie.

Bolo to však treba? Nezašiel výrobný štáb relácie Slovensko hľadá SuperStar - Magazín v tomto prípade naozaj trocha priďaleko? "Viaceré zábery v relácii boli vyštvorčekované, preto si myslíme, že v žiadnom prípade neprekročili hranicu vkusu a slušnosti. Ak by sa tak stalo, vedenie televízie by určite zasiahlo. Spomínané zábery však neprekážali ani nám, ani súťažiacim," hovorí člen manažmentu STV Branislav Zahradník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu