Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Našli sme na webe dvojníka Mirky Partlovej!

Mirka Partlová
Mirka Partlová

Známa slovenská herečka Mirka Partlová je výnimočná nielen svojím hereckým talentom, ale aj výhradne mužskou záľubou. Je totiž blázon do moderných technológií.

Ak túžite stretnúť seriálovú Angie naživo, máme pre vás dobrý tip. Skúste sa prejsť po centre Bratislavy a možno ju uvidíte sedieť v kaviarni s jej dobrým kamarátom. Nie, nie je to Karol, ani žiadny fešák, ako by ste si mohli myslieť. Je to jej notebook. „Áno, som tak trošku závislá od pripojenia na internet. Je to skvelý spôsob ako byť v kontakte s mojimi známymi,“ prezradila nám.

Mnohých z vás by možno prekvapilo, po akých stránkach Mirka surfuje. Ak čakáte internetové obchody s oblečením alebo web s klebetami, ste vedľa: „som rada informovaná o tom, čo sa deje na poli moderných technológií. Dokonca na seba musím prezradiť, že mám takú malú slabosť pre mobilné telefóny.“ Ako nám vysvetlila, je to možno aj kvôli tomu, že jej otec vždy chcel chlapca, a preto má zrejme záujem o technické záležitosti v sebe už odmalička, kedy sa hrávala napríklad aj s autíčkami. „Teraz mám iPhone, ale pred ním som vystriedala viacero mobilných vychytávok,“ prezrádza ďalej o svojej vášni.

Ešte väčšou vášňou je však pre ňu internet. I keď sa naň pripája denne, predsa ju len čakalo jedno prekvapenie: „Mnohí moji priatelia sú už na Facebooku. Ja som dlho odolávala. Aspoň som si to myslela. Až kým ma moji známi nevyviedli z omylu! Na Facebooku totiž vystupoval niekto pod mojím menom. Teraz je to však už v poriadku, všetci vedia, že to nie som ja,“ smeje sa kurióznej príhode sympatická herečka.

Táto skúsenosť ju vôbec neodradila a Mirka ostáva verná svojmu hobby: „bez mobilného internetu si neviem predstaviť život. Využívam mobilný internet od Orangeu a rýchlosť a stabilitu ich 3G siete si neviem vynachváliť. Pripájam sa na ňu nielen s mobilom, ale aj mojím mininotebookom kamkoľvek sa pohnem.“

 

Aj ty potrebuješ rýchle, spoľahlivé a neobmedzené pripojenie, s ktorým sa dostaneš na internet kedykoľvek máš čas a chuť, spôsobom, aký ti najviac vyhovuje? Už nemusíš hľadať v neprehľadnom mori ponúk. Poradíme ti. Ak chceš internet, tak si ho zober od Orangeu. Iba v Orangei nájdeš najrýchlejší pevný optický FiberNet, mobilný internet na cesty v neprekonateľnej sieti 3G, dátovo neobmedzený Internet na doma a tiež praktický internet do vrecka vo svojom mobile. Navštív stránku www.podnaweb.sk a presvedč sa sám. Navyše máš skvelú šancu zabaviť sa a zasúťažiť si so symbolom kampane. Zaves tu svoje fotografie a možno práve ty vyhráš Mobilný Orange Internet štart na dva roky bez mesačného poplatku. Tak neváhaj a POĎ NA WEB!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu