Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Věra Galatíková: Zákerná choroba!

Věra Galatíková
Věra Galatíková

Česká herečka Věra Galatíková (66) znovu bojuje so zákernou chorobou! Tá ju teraz pripútala na lôžko na oddelení kardiológie v pražskej nemocnici Na Homolke.

Hviezda Národného divadla v Prahe a legendárna dabingová herečka síce pred dvomi rokmi vyhrala statočný boj s rakovinou pľúc, ale odvtedy ju sprevádzali ďalšie zdravotné problémy. "Mám veľmi vysoký tlak a lekári si zatiaľ nevedia rady," ťažká si Galatíková.

Umelkyňa opustila divadlo na dlhší čas už pred dvomi rokmi, keď dlhé mesiace bojovala s rakovinou pľúc. Ale už vlani na jeseň musela podstúpiť ďalšiu náročnú operáciu, tentoraz kolena. A odvtedy sa začal jej zdravotný stav zhoršovať. Na chvíľu sa síce vrátila na javisko Národného divadla, ale zdravotné problémy ju nakoniec premohli.

"Tá endoprotéza nebola vôbec jednoduchá operácia. To človeku nepomôže," smutne podotýka herečka, ktorá nevie, či sa vôbec ešte niekedy vráti do Zlatej kaplnky i k dabingu, odkiaľ pozná jej hlas už viac ako tri desaťročia celý národ. "Veľmi by som chcela. Hádam mi to zdravie ešte dovolí," dúfa s pohnutím v hlase Věra Galatíková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu