Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka Podzámska sa vyzliekla! Ukázala nahé telo!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (2)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – S nahotou mala menší problém! Herečka Elena Podzámska (37) sa nedávno predviedla v Evinom rúchu. Stalo sa tak počas nakrúcania nového jojkárskeho seriálu Odsúdené.

Už počas prvých týždňov výroby seriálu podstúpili známe herečky nakrúcanie odvážnych nahých scén vo väzenských sprchách. Topky.sk zisťovali, či s tým mali problém. „K scénam pristupovali veľmi profesionálne. S odhalenými zábermi v zásade nemala problém žiadna z nich,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia pripravovaného seriálu.

Nie všetky herečky, ktoré v seriáli účinkujú, však majú s nahotou a erotikou pred kamerou rovnaké skúsenosti. Niektoré zo seba zhodia šaty bez najmenších problémov, s inými je to ťažšie. Preto sme sa na rovinu spýtali Eleny Podzámskej, ktorá bude mať v seriáli tiež pikantnú scénu, ako je na tom ona.

Hanbila sa pri nakrúcaní odhalených scén? „My sme sa všetky hanbili. Trošku sme hrali, že sa nehanbíme. Špekulovali sme ako sa otočiť, čo ukázať. Ale nakoniec to režisér celkom dobre urobil,“ priznala Podzámska. Jej nahé telo uvidíme vo väzenskej sprche, kde sa odohrá aj nejedna seriálová bitka.

Topky.sk sa herečky ďalej spýtali aj to, či by sa nechala nahovoriť aj na odvážnejšie zábery. „To by som musela zvážiť. Keby to malo opodstatnenie a nebolo by to len tak samoúčelové, tak asi áno. Ale vyzliecť sa len tak, aby som bola vyzlečená, to nie. Keby mi zaručili, že to bude pekné, estetické, vtedy by som s tým nemala problém,“ priznala budúca väzenkyňa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu