Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hereckí kolegovia Anna Paquin a Stephen Moyer: Zásnuby!

Stephen Moyer a Anna Paquin Zobraziť galériu (4)
Stephen Moyer a Anna Paquin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anna Paquin a Stephen Moyer, ktorí tvoria pár v seriáli True Blood: Pravá krv (2008) i v súkromí, sa zasnúbili. Časopisu People to potvrdili zástupcovia oboch hercov z úspešného upírskeho seriálu televízie HBO.

Žiadne ďalšie detaily však médiám neposkytli. Anna Paquin a Stephen Moyer sa vraj stretávajú už od nakrúcania pilotnej časti seriálu v roku 2007.

Dvadsaťsedemročná Paquin, ktorá pochádza z Nového Zélandu, v seriáli True Blood stvárnila telepatku Sookie Stackhouse. Tento rok vďaka nej získala Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v televíznom seriáli - dráme. Na svojom konte má i Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe romantickej drámy Piano (1993). Keď si 21. marca 1994 prevzala prestížnu Zlatú sošku, mala 11 rokov a 240 dní. Je tak druhou najmladšou víťazkou tejto kategórie po Tatum O'Neal, ktorá si v roku 1974 prevzala Oscara vo veku 10 rokov a 148 dní.

Tridsaťdeväťročný Moyer pochádza z Brentwoodu v anglickom grófstve Essex. V True Blood hrá upíra Billa Comptona, do ktorého je Sookie zamilovaná. Herec má z predchádzajúcich vzťahov dve deti: syna Billyho (nar. 2000) a dcéru Lilac (nar. 2002).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu