Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejová: Práve sa potí na výsluchu!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BANSKÁ BYSTRICA/BRATISLAVA - Momentálne prežíva najkrušnejšie chvíle v živote! Známa košická podnikateľka Nora Mojsejová (50) sa už od 11:00 hod potí na výsluchu v Banskej Bystrici!

Ako sa topky.sk včera dozvedeli, košickú podnikateľku Noru Mojsejovú ráno zadržala polícia. Dôveryhodný zdroj topkám prezradil, že došlo k razii v jej luxusnej vile na Pereši a v sídle firmy NORA FASHION na Čermelskej ceste v Košiciach. Dôvodom má byť podozrenie z trestného činu podvodu.

Tieto informácie nám dnes potvrdil aj Braňo Mojsej. Ako sme sa od neho v súvislosti s touto kauzou dozvedeli, jeho manželka Nora Mojsejová dnes od jedenástej hodiny vypovedá pred mužmi zákona v Banskej Bystrici. „O jedenástej začal výsluch, kde Nora podáva vysvetlenie. Je zadržaná, ale ešte nie je vznesené obvinenie,“ povedal nám Mojsej, ktorý je práve na ceste za ňou.

Policajti zobrali manželom peniaze v hodnote 200-tisíc € (viac ako 6 miliónov korún). Celý prípad má údajne súvisieť s činnosťou nemenovanej firmy, pre ktorú mala Mojsejová viesť účtovníctvo ešte v roku 2006. Táto spoločnosť mala zneužiť podnikateľkine meno vo svoj prospech a obohatiť sa tak o zhruba 664-tisíc eur (cca 20 miliónov korún).

O tejto kauze vás budeme aktuálne informovať.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu