Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kirsten Dunst: Návrat do Spider-Mana!

Kirsten Dunst Zobraziť galériu (10)
Kirsten Dunst

LOS ANGELES - Producent snímky Spider-Man 4 Todd Black potvrdil, že Kirsten Dunst sa vráti do ďalšieho pokračovania filmovej adaptácie komiksu o pavúčom mužovi.

Poprel však správy o tom, že by štvorka mala priniesť svadbu Mary Jane Watson a Petera Parkera. "O ničom takom neviem," uviedol producent pre New York Post. Prezradil tiež niekoľko nových informácií týkajúcich sa nového filmového zloducha. "Nakrúcať budeme opäť v New Yorku. A verte mi, ľudia ocenia, koho sme vybrali. Bude to nepriateľ Spider-Mana z komiksu, nie postava vytvorená pre film."

Štvrtý Spider-Man sa do amerických kín dostane 6. mája 2011. Na režisérsku stoličku sa opäť posadí Sam Raimi a v hlavnej úlohe bude znovu účinkovať Tobey Maguire. Za scenár je zodpovedný držiteľ Pulitzerovej ceny David Lindsay-Abaire, producentmi sú okrem Blacka Avi Arad, Grant Curtis a Laura Ziskin. Podľa tvorcov filmu je v riešení už aj Spider-Man 5, ktorý by mal mať premiéru údajne "veľmi skoro" po štvorke.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu