Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Svetoznáma modelka Tereza Maxová porodila dcéru!

Tereza Maxová Zobraziť galériu (5)
Tereza Maxová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA - Topmodelka Tereza Maxová (37) porodila dnes ráno dcéru. Tereza Maxová sa tak stala dvojnásobnou mamou.

"Dievčatko dostalo meno Mína Maxová Oymen. Tereza i Mína sa tešia dobrému zdraviu a ďakujú, že svoje prvé spoločné chvíle môžu prežívať v súkromí a v rodinnom kruhu," uviedla Maxovej hovorkyňa. Na malú sestričku sa už teší Maxovej syn Tobias, ktorého otcom je jej bývalý manžel - dánsky tenista Frederik Fetterlein.

Mínu porodila Maxová svojmu súčasnému priateľovi - tureckému podnikateľovi Dominikovi Burakovi. Ďalšiu svadbu však neplánuje. "Už som vydatá bola a dnes viem, že kvalitný stabilný vzťah nie je o zlatom krúžku na prstenníku. Keď pocítime, že bez svadby nemôžeme žiť, potom to budeme riešiť," uviedla pred časom Maxová.

Tridsaťsedemročná Tereza sa začala venovať modelingu v roku 1989, keď krátko po revolúcii odišla do Paríža. Jej tvár sa objavila na titulných stránkach časopisov ako Vogue, Elle, Marie Claire alebo Glamour. Spolupracovala tiež s luxusnými značkami Dior, Chanel, Prada alebo Gucci. V roku 1997 založila v Česku Nadáciu Terezy Maxovej, vďaka ktorej získala pre deti v ústavnej a náhradnej rodinnej starostlivosti viac než 150 miliónov českých korún

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu