Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Zuzana Hajdu: Srdcový kolaps!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (12)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA - Moderátorka Zuzana Hajdu (29) mala srdcový kolaps! Počas pondelkovej skúšky silvestrovského programu televízie JOJ náhle odpadla.

Šokovaní kolegovia museli hviezdu spravodajského štúdia kriesiť niekoľko minút, kým sa prebrala k životu. Podarilo sa. Zuzana doplatila na tvrdé diéty a tréning, ktorými si chcela vylepšiť postavu pred vianočnými sviatkami. "Klesol mi krvný tlak, lebo som nemala čas najesť sa," priznáva.

Zuzana v pondelok iba hodinu pred večernými správami, ktoré mala moderovať, pocítila bolesť pri srdci. Niekoľkokrát sa snažila nadýchnuť, no vôbec to nešlo. Okamžite sa potrebovala dostať z miestnosti, kde pracovala na silvestrovskom programe. Nohy ju neposlúchli a zvalila sa na zem. V tej chvíli jej už pomáhali členovia televízneho štábu. "Myslela som si, že umriem. Bolo to veľmi silné. Zatočila sa mi hlava a na chvíľu som stratila vedomie," hovorí o nepríjemnom zážitku stále vystrašená Zuzana.

Na pomoc prišiel dokonca i lekár, ktorý jej okamžite pichol magnéziovú injekciu. "Zo zníženého krvného tlaku môže skutočne organizmus skolabovať, a najmä vtedy, ak ide o podvýživu a dehydratáciu, pretože dochádza k poklesu krvného tlaku," taký je odborný názor šéfa stredoslovenského Ústavu srdcovocievnych chorôb v Banskej Bystrici Petra Mečiara.

Aké sú však skutočné dôvody náhleho kolapsu obľúbenej moderátorky? "Je toho viac. Práca, špeciálna diéta a tvrdý tréning vo fitnescentre, aby som práve v tomto období dobre vyzerala," vysvetlila nečakanú nevoľnosť Hajdu. Na otázku, či jej neprišlo zle "vďaka" tomu, že je tehotná, s úsmevom odpovedala: "Určite nie." Nepríjemný zážitok sa snaží čo najskôr hodiť za hlavu. Zajtra totiž cestuje na Sicíliu za svojím priateľom Carmelom (29). S ním prežije nielen nádherné Vianoce, ale aj Nový rok. "Bude to pre mňa dobrý relax, som rada, aspoň si oddýchnem," nádeja sa Zuzana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu