Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ulovila princa Harryho!

Princ Harry Zobraziť galériu (6)
Princ Harry

LONDÝN - Neznáma blondínka zo Zimbabwe minulý rok svojmu fotografovi prezradila, že sa veľmi chce stať slávnou. Dnes si krásna Chelsy Davy (19) môže povedať, že sa jej sny plnia. Veď si ulovila prominentného priateľa - princa Harryho (20).

Chelsy pred rokom vedela iba jedno: chce sa stať slávnou. "Chodila do strednej školy a nevedela, čomu sa má v živote venovať. Povedala mi však, že sa chce stať slávnou," hovorí pre anglický týždenník The News of the World fotograf Brett Florens.

 "Ako sa zdá, jej sny sa nakoniec začali napĺňať," dodáva fotograf. Syn britského následníka trónu princa Charlesa si so svojou novou priateľkou užíval prázdniny na odľahlom tropickom ostrove Bazaruto pri pobreží Mozambiku. Ich pobyt v tomto luxusnom letovisku sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia.

Harryho osobní strážcovia v spolupráci s miestnymi úradmi v prvom rade eliminovali najväčšie nebezpečenstvo pre súkromie prominentnej dvojice - novinárov a fotografov. Kvôli ich súkromiu dokonca uzavreli niekoľko kilometrov verejných pláží, ktoré sú súčasťou miestneho národného parku. Zaľúbenci si tak mohli užívať radosti, ktoré more a slnko ponúkajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu