Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Banášová riskuje: Zostarne v predstihu!?

Adela Banášová Zobraziť galériu (3)
Adela Banášová

BRATISLAVA - Kto je veľmi zvedavý, bude skoro starý! Moderátorka Adela Banášová (28) by si mala dávať pozor na toto známe tvrdenie. Ako sme sa totiž dozvedeli, aj ju môžeme zaradiť do kategórie ľudí, ktorí chcú poznať svoju budúcnosť.

Televízna plavovláska sa najnovšie dokonca rozhodla pokrstiť knihu jednej z najznámejších všetkyní na Slovensku - Giny. „Určite je menej takých celebrít, ktoré u mňa neboli, ako tých, ktoré ma navštívili a pravidelne sa stretávame,“ dozvedáme sa odpoveď na otázku, či vyhľadávajú známe tváre nášho šoubiznisu služby veštkyne Giny. Tej práve včera vyšla kniha s jednoduchým názvom „Gina“.

Budúci týždeň uvedie toto dielo do sveta moderátorka a zabávačka Adela Banášová, ktorá po jeho prečítaní povedala: „Ľudia sú rôzni a predtým, než si ich zaradím do nejakého oddelenia v hlave, zaujíma ma, prečo sú takí, akí sú. Gina je výnimočná, ale jej inakosť na mňa pôsobí pozitívne.“ Veštkyňa na jej slová prikyvuje a s úsmevom dodáva, že o jej výnimočnosti svedčia aj mnohé tajuplné príhody. „Mám akési zvláštne vibrácie. V televíznom štúdiu zlyháva technika, zvukárom sa strácam z káblov a každú chvíľu mi opravujú mikrofón!“

Adela si po prečítaní knihy údajne položila otázku, či by svoj život z jej východiska žila rovnako. Kniha totiž šokuje úprimnosťou a otvorenosťou – ako Gina v šestnástich otehotnela, trikrát sa pokúsila o samovraždu, sama sa dostala z drog a dokonca si zarábala na živobytie sexom. „Nemala som kde bývať a dať dieťaťu čo jesť. Bola som mladá, sexuchtivá, všetci ma chceli, tak prečo to nevyužiť? Vždy som však do postele išla iba s človekom, ktorý mi bol sympatický. Boli to príjemní ľudia, väčšinou obchodní cestujúci, Taliani, Holanďania, Švajčiari,“ prezrádza Gina.

Ako píše vo svojej knihe, vzhľadom na viaceré nebezpečenstvá patrí veľa profesionálnych veštcov k tajiteľom, ktorí len neradi odovzdávajú svoje umenie druhým. Pokladajú to za príliš riskantné. Gina má však iný názor a považuje sa za veštca šíriteľa. Aj preto je súčasťou jej knihy kapitola Moja malá škola tarotu. Adela Banášová k tomu dodáva: „Ak neviete, čo s vaším životom, či ho žijete správne, a kladiete si veľa otázok, skúste tarot. Gina vás ním prevedie tým jej svojským spôsobom, ktorý ma baví.“

Prečítajte si ukážky z knihy „Gina“.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu