Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

a VIDEO Krausov trapas na úvod: Nečakaný pád z pódia! V zákulisí tiekla krv!

Krausov pád v priamom prenose Zobraziť galériu (22)
Krausov pád v priamom prenose

BRATISLAVA – Nacvičené to nemal! Zabávač Jan Kraus (55) sa v priamom prenose Miss Slovensko 2009 postaral o poriadnu drámu! Nešťastne stúpol „do prázdna“ a na pár sekúnd zmizol zo scény. A bez následkov to neostalo...

Česká moderátorská špička Jan Kraus si "vďaka" svojej neopatrnosti privodil zranenie. Obľúbený humorista sprevádzal divákov slávnostným vyhlásením výsledkov súťaže krásy. Hneď v úvode však nečakane spôsobil rozruch – spadol zo scény.

Pád na niekoľko sekúnd znemožnil Krausovi pokračovať v moderovaní. Po tom, keď rýchlo vstal, sa snažil situáciu zľahčiť. „Toto zvláštne entrée som trénoval niekoľko dní,“ vtipne komentoval svoj šokujúci príchod.

Podľa informácií topiek od zdroja zo štábu však spomínaný pád v pláne vôbec nebol. A na pravdivosti pridáva aj fakt, že keď si pozeral zabávač následky svojho pádu v zákulisí, kolená mal od krvi. Zložitosť scény teda opäť urobila svoje.

A hovoriť by o tom vedel aj Mário Kuly Kollár z Desmodu. Tomu sa podobné nešťastie prihodilo v polovici februára. Počas skúšky na večerný prenos slovenskej Eurovízie. Následky v jeho prípade ale boli horšie. Spevák utrpel otras mozgu a musel byť hospitalizovaný v nemocnici.

VIDEO: Nebezpečne vyzerajúci pád Jana Krausa z pódia. Našťastie sa mu nič vážne nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu