Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horváthová & Opatovský: Tajná love story

Silvia Horváthová Zobraziť galériu (12)
Silvia Horváthová

BRATISLAVA - Ách, tá lááska! Opantala svojou silou populárneho speváka Roba Opatovského (32) a exmilenku zabávača Vila Rozborila (37) Silviu Horváthovú (22)!

Podľa informácií Nového Času sa táto dvojica ešte pred niekoľkými mesiacmi tajne stretávala. Zrazu však prišiel koniec! Robo si našiel inú. No na recepciu po slávnostnom galaprograme Slávik 2004 prišiel predsa len so Silviou bok po boku! A tak aj obaja nadránom odchádzali...

Pôvabná modelka a známy spevák sa zoznámili v lete za pomoci hudobníkových kamarátov. "Robo o Silvii vtedy neprestajne hovoril," spomína jeden z nich. Dvojica si vymenila čísla a dohodla rande. Posedením pri káve v centre Bratislavy sa začali tajné stretnutia. Opatovský a Horváthová si vychutnávali svoju spoločnosť v jednej kaviarni pod Bratislavským hradom, v podnikoch a dokonca aj v byte na Palisádoch, ktorý má Silvia prenajatý.

Koncom leta však muzikant odišiel na dovolenku do Japonska. Tento čas Michalovčanka využila na štúdium angličtiny v Londýne.

Príchod na Slovensko ju však prekvapil. Opatovského srdce si totiž medzi tým získala iná žena - Ivana, študentka medicíny.

Zdalo sa teda, že je ich avantúra definitívne zažehnaná...

No možno sa to naozaj iba zdalo. Aj keď Opatovský prišiel na Slávika so svojím gitaristom Jojom Engererom, na následnú slávnostnú recepciu už odchádzal so Silviou v jednom aute. Obaja sa síce počas večera venovali svojim priateľom, no neprestajne sledovali jeden druhého. Niekoľkokrát bolo dokonca možné vidieť Roba a Silviu osamote v dôvernom rozhovore.

"So Silviou som sa rozprával o všetkom možnom. Rovnako ako aj s ostatnými," povedal Opatovský. Na otázku Nového Času, či dvojica obnovila staré stretávky, Horváthová odpovedala stroho: "Je to už minulosť. V súčasnosti milujem niekoho iného." O druhej hodine nadránom obaja nasadli do auta a odišli z recepcie preč...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu