Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladá Miley Cyrus: Je z nej filmová hviezda

Miley Cyrus Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus

LOS ANGELES - Filmová verzia populárneho seriálu Disney TV Hannah Montana: The Movie (Hannah Montana - Film), ktorú počas veľkonočných sviatkov uviedli do amerických kín, sa okamžite stala hitom.

Film dvojnásobne predstihol očakávania spoločnosti Disney v návštevnosti a za tri dni zarobil 34 miliónov dolárov (25 616 912 eur). Predchádzajúca hudobná snímka Hannah Montana & Miley Cyrus po februárovom uvedení do kín za rovnaký čas priniesla zisk 31,1 milióna dolárov (23 431 025 eur).

Hlavná predstaviteľka Montany, 16-ročná herečka Miley Cyrus po dokončení snímky Hannah Montana - Film vyhlásila, že nechce nakrútiť ďalšie pokračovanie a radšej by sa ďalej venovala televíznemu seriálu, podľa ktorého film vznikol. "Hannah Montana je televízna šou. Sme šťastní, že sme mali dosť materiálu na celovečernú snímku. Neviem, či bude ďalší film, ale radšej by som bola, keby sme pokračovali novou sériou seriálu," povedala prednedávnom pre E! Online. Prví návštevníci si film pozreli 10. apríla, týždeň predtým v Los Angeles odohrali jeho premiéru aj za účasti Miley Cyrus.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu