Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Courtney Love: Ošklbali ju o 530 miliónov USD!?

Courtney Love Zobraziť galériu (3)
Courtney Love (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vdova po hudobnej legende Kurtovi Cobainovi, herečka a muzikantka Courtney Love, prišla vinou podvodníkov údajne o dedičstvo v celkovej hodnote 530 miliónov dolárov (asi 400 miliónov €).

Jej súkromní detektívi, právnici a účtovníci prišli na to, že pomocou 9-miestneho čísla sociálneho zabezpečenia mohli istí ľudia falošne obchodovať na trhu s nehnuteľnosťami. Courtney Love a jej šestnásťročnú dcéru Frances Bean Cobain tak priamo pripravili o 30 miliónov dolárov (22,63 milióna €) a ďalších približne 500 miliónov formou predaja nehnuteľností (377,21 milióna €). Podľa právničky Rhondy J. Holmes bolo chybou, že stratu peňazí Love zaregistrovala tak neskoro. Napriek tomu by do 30 dní mala podať žalobu. Právnička predpokladá, že reálne môže Love získať späť ani nie desatinu zo stratenej sumy.

Frontman skupiny Nirvana Kurt Cobain tento svet navždy opustil 5. apríla 1994. Vo veku 27 rokov sa vo svojom dome v Seattli zastrelil guľovnicou. Cobainovo telo bolo spopolnené a jeho zostatky boli rozptýlené do rieky Wishkah. Svoj majetok zanechal manželke, dcére, matke, dvom sestrám.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu