Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Habera a Peštová prelomili mlčanie: Koniec tajností o dieťati!

Paľo Habera, Daniela Peštová
Paľo Habera, Daniela Peštová

BRATISLAVA – Má pokračovateľa rodu! Spevák Paľo Habera (45) sa v utorok stal trojnásobným otcom. Jeho partnerka - svetová topmodelka Daniela Peštová (38), mu v pražskej pôrodnici Podolí neporodila dievčatko, ako sa pôvodne šepkalo, ale chlapca.

Slovenský spevák Pavol Habera sa konečne dočkal syna a stal sa tak trojnásobným otcom. Po dvoch dcérach má konečne už aj pokračovateľa rodu. Syn, ktorý sa Haberovi a Peštovej narodil v utorok, je po dcérke Elle (6) ich druhým spoločným potomkom. Topmodelke robí radosť aj dvanásťročný syn Yannick z prvého manželstva, spevákovi zasa dvadsaťtri ročná Zuzana, ktorú má s bývalou manželkou Naďou.

Známa dvojica akékoľvek informácie o čerstvo narodenom dieťati tajila. Dokonca sa začalo šíriť, že Daniela porodila dievčatko. Zrejme aj preto sa dvojica rozhodla prelomiť mlčanie a prostredníctvom spoločnosti Avon, s ktorou spolupracuje práve Peštová, vydali prehlásenie.

„Minulý týždeň v utorok 31.3. sme sa stali pyšnými rodičmi Paula Henry Haberu. Pôrod prebehol v termíne a bez komplikácií. Mamička i syn sú v poriadku. Ďakujeme za pochopenie, že sme si chceli tento zážitok prežiť iba v úzkom rodinnom kruhu a bez asistencie médií,“ napísali šťastní rodičia, ktorí nezabudli poďakovať aj doktorovi a celému pôrodnému tímu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu