Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kňažkovi nečakane predĺžili hospitalizáciu: Naďalej ostáva v nemocnici! Má komplikácie?!

Milan Kňažko Zobraziť galériu (3)
Milan Kňažko

BRATISLAVA - Herca a bývalého ministra kultúry Milana Kňažka (63) vo štvrtok ráno hospitalizovali v petržalskej nemocnici s veľkými bolesťami nohy. Jej brány mal opustiť už pred pár dňami, no nestalo sa tak! Topky.sk preto zisťovali, ako mu je.

Bývalý riaditeľ televízie JOJ Milan Kňažko musel minulý týždeň vyhľadať pomoc odborníkov. Ako pre topky.sk prezradil, dohnali ho k tomu obrovské bolesti nohy, kvôli ktorým musel byť dokonca hospitalizovaný.

„Koleno sa mi naplnilo vodou a na nohu som nemohol vôbec dostupovať. Som na infúziách. Podstúpil som punkciu - vytiahli mi vodu z kolena, “ prezradil minulý štvrtok pre topky.sk Kňažko. Vtedy odhadoval, že v nemocnici zostane približne tri dni. „A asi týždeň nebudem môcť vôbec hýbať,“ načrtol dobu liečby bývalý minister, ktorý mal byť už v tomto čase v domácej liečbe.

Žiaľ, nestalo sa tak! Ako topky.sk zistili, ešte stále leží v nemocnici. Má komplikácie? „Doktori nevedia, kedy budem môcť odísť, ale myslím si, že sa to zlepšuje,“ netajil Kňažko, ktorého zrejme tak skoro na nohách neuvidíme. Zranenie mu komplikuje nielen súkromný, ale aj pracovný život. V divadle L+S museli kvôli nemu uplynulú sobotu odvolať premiéru predstavenia Rybárik kráľovský.

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu