Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bruce Willis a Emma Heming majú za sebou už aj civilný obrad

Bruce Willis a Emma Heming Zobraziť galériu (11)
Bruce Willis a Emma Heming (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bruce Willis a Emma Heming majú po víkendovej svadbe v Karibiku za sebou už aj civilný obrad. Zobrali sa v piatok v dome Willisovho priateľa v Beverly Hills. "Už nemôžu byť šťastnejší," potvrdil pre magazín People hercov hovorca Paul Bloch.

Päťdesiatštyriročný Willis a 30-ročná modelka a herečka Heming sa zoznámili vďaka spoločným priateľom a pár tvoria už vyše roka. Na obrade 21. marca nechýbala ani Willisova exmanželka - herečka Demi Moore s manželom Ashtonom Kutcherom. Podrobnosti civilného sobáša zatiaľ prominentný pár neprezradil.

Bruce Willis začínal ako divadelný herec. Preslávil sa v televíznom seriáli Mesačný svit (1985), za ktorý získal cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Zahral si aj v sérii filmov Smrtonosná pasca (1988, 1990, 1995 a 2007) a snímkach ako Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Piaty element (1997), Šiesty zmysel (1999) či Nabiť a zabiť (2006).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu