Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Will.i.am a Ne-Yo budú vraj spolupracovať s Michaelom Jacksonom

Kráľ popu Michael Jackson Zobraziť galériu (13)
Kráľ popu Michael Jackson

USA - Raper will.i.am a r'n'b spevák Ne-Yo budú údajne spolupracovať s Michaelom Jacksonom na jeho comebackovom albume. Podľa správ britskej tlače sú na zozname slávnych mien aj Kanye West, Timbaland či barbadoská speváčka Rihanna.

O spojení Jacksona a Ne-Ya sa špekuluje už od minulého roka. "Ponúkol som na nahrávku nejaké skladby a tiež viem o ďalších ľuďoch. Ale netuším, či si niečo vybral a čo nahráva," uviedol v tom čase 29-ročný spevák. Nová skladba "kráľa popu" by sa mala do rádií dostať ešte pred začiatkom série 50 koncertov v londýnskej O2 Arene 8. júla. "Turné" s názvom This Is It skončí až vo februári 2010.

Päťdesiatročný Michael Jackson je jedným z najúspešnejších umelcov všetkých čias. Hudobnú kariéru začal so svojimi súrodencami v skupine Jackson 5. Neskôr sa vydal na sólovú dráhu. Päť z jeho celkovo desiatich štúdiových nahrávok Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991) a HIStory (1995) patrí k najpredávanejším albumom všetkých čias. Získal 13 prestížnych hudobných cien Grammy, je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov ako najúspešnejší umelec histórie, počas svojej kariéry predal viac ako 750 miliónov kópií albumov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu