Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pete Doherty sľubuje, že zatiaľ zostane slobodný

Pete Doherty Zobraziť galériu (6)
Pete Doherty (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Frontman skupiny Babyshambles Pete Doherty sľúbil, že zatiaľ zostane slobodný. Svoje rozhodnutie odôvodnil jednoducho - nechce, aby mal jeho chaotický životný štýl negatívny dopad na jeho potenciálnu priateľku.

Spevák a gitarista bol zasnúbený so supermodelkou Kate Moss. "Nechcem ublížiť žiadnemu dievčaťu. V súčasnosti nechcem, aby mala niečo spoločné so mnou, ľuďmi, ktorých poznám a mojím životom" uviedol.

Namiesto vzťahu by sa hudobník, ktorý vo štvrtok oslávil 30. narodeniny, chcel viac sústrediť na svoju kariéru. Dohertyho sólový album s názvom Grace/Wastelands sa na britský trh dostane už 16. marca a za osem dní odštartuje jeho predaj aj v Spojených štátoch amerických.

Pilotný singel jeho sólového debutu vyšiel pod názvom Last Of The English Roses 9. marca. Autorsky sa na ňom podieľal Dohertyho blízky priateľ a básnik Peter "Wolfman" Wolfe. Informácie zverejnil internetový portál contactmusic.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu