Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Czoborová na bále: Trapas! V „jej“ šatách sa ukázala ďalšia dáma!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (17)
Zora Czoborová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Jej dobrý vkus sa opäť potvrdil! Bývalá fitneska Zora Czoborová (42) sa v sobotu na Bratislavskom bále predviedla v nádhernej róbe. No čo čert nechcel, predsa len sa nevyhla menšiemu trapasu.

Známa podnikateľka Zora Czoborová je povestná svojim dobrým vkusom. Rovnako ako na Plese v opere, tak aj na sobotňajšom Bratislavskom bále, sa ukázala v nádhernej róbe. Tá tentokrát nebola z požičovne, ale od známeho módneho návrhára.

„Sú od pána Josefa Klíra. On je Slovák žijúci v Prahe. A musím povedať, že sa mi páčili hneď, ako som ich zbadala. Sú veľmi pohodlné, všetkým dámam odporúčam,“ povedala pre topky.sk bývalá fitneska. Napriek tomu, že vyzerala očarujúco, predsa len sa nepriamo zúčastnila menšieho faux pas.

V šatách z požičovne, ktoré mala Zora na Plese v Opere, sa na Bratislavskom bále objavila neznáma slečna. Topky.sk zistili, že je to manažérka istej cestovnej kancelárie-Lucia. Tá sa v momente stala objektom všetkých skúmavých pohľadov a každý si pošuškával, že to sú šaty, ktoré mala na sebe Zora. Ako vidieť, bývalá fitneska im urobila veľkú a pozitívnu reklamu, keďže si ich len pár týždňov po nej obliekla aj iná dáma. Nezaujato však musíme priznať, že Zore Czoborovej pristali a sadli predsa len o niečo viac.

Bratislavský bál sa konal na sviatok zamilovaných - Valentína. Preto sme sa zaľúbenej Zory Czoborovej spýtali, ako ho s priateľom Borisom strávili. Čo dostala? Odpoveď sa dozviete z videa.






Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu