Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kate Winslet: Titanic ma potopil

Kate Winslet Zobraziť galériu (10)
Kate Winslet

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Kate Winslet (29) zúri. Veľkofilm Titanic, vďaka ktorému si získala milióny fanúšikov a priniesol jej slávu, začína nenávidieť. Celý svet si ju totiž pamätá len ako "dievča z Titanicu".

Kate si v katastrofickej dráme zahrala po boku Leonarda DiCapria. Film zožal celosvetový úspech a urobil z nej hviezdu filmového neba. Kate síce účinkovala vo viacerých filmoch, no tvrdí, že Titanic jej predošlé herecké výkony úplne zatienil.

"Často sa mi stáva, že ma pri nákupoch osloví nejaký okoloidúci a povie ,Ó bože, ty si ona?' Ja sa spýtam, kto ona? ,Veď vieš, to dievča z Titanicu'," vysvetľuje nešťastná Kate.

"Ani si nedokážu zapamätať moje meno. Oceňujem to a teší ma, že si ma ľudia pamätajú, no som pre nich len bezmenná dcéra zbohatlíka zo začiatku minulého storočia, ktorá prežila katastrofu Titanicu. Niekedy sa na tom už len zasmejem," dodáva Kate.

Podobne vníma svoju úlohu vo veľkofilme aj jej herecký kolega Leonardo DiCaprio. "Ľutujem, že som vtedy radšej nevzal ponuku na úlohu pornokráľa Kirka Digglera vo filme Boogie Nights," tvrdí Leo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu