Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Stelesnenie latino sexepílu má stále meno Shakira!

Shakira Zobraziť galériu (9)
Shakira

WASHINGTON - Inaugurácia prvého černošského prezidenta v americkej histórii sa nesie skutočne vo veľkom štýle. Jedno z početných sprievodných podujatí usporiadala aj komunita Latinskej Ameriky, ktorá nezabudla pozvať svoje najsexy dievčatá. Pozrite sa na tú krásu!

Slávnostné uvedenie do funkcie 44. demokraticky zvoleného prezidenta USA bolo v nedeľu oficiálne zahájené, čím odštartoval až štvordenný bohatý program, na ktorom už vystúpilo nemálo hviezd amerického šoubiznisu. Medzi exkluzívne párty patrila aj akcia s názvom Latino Inaugural Gala, na ktorú sa prišli zabávať krásavice takého formátu ako Shakira či Jennifer Lopez.

Prvá zo spomínaných dám dorazila v nádhernej dlhej róbe zelenej farby. S jednoduchým líčením a hustou rozpustenou hrivou sa okamžite stala ozdobou celého večera a vyzerala neuveriteľne príťažlivo.

Zahanbiť sa nenechala ani speváčka a herečka Jennifer Lopez, ktorá tentoraz stavila na modrú farbu šiat s výraznou brošňou. Spoločnosť jej robil manžel Marc Anthony v prúžkovanom obleku. Dvojica sa po celý čas mala k sebe priam ukážkovo, čím opäť vyvrátila bulvárne fámy o údajnej manželskej kríze.

Medzi najatraktívnejšie dámy v spomínanú noc patrila aj speváčka Paulina Rubio v krémovej róbe, ktorá do povedomia verejnosti vstúpila predovšetkým hitom Don’t Say Goodbye. Na párty ju sprevádzal súčasný priateľ Colate Vallejo-Najera.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu