Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Moderátorka Didiana: Už ju odstránili aj z STV!

Dagmar Didiana Dianová Zobraziť galériu (8)
Dagmar Didiana Dianová

BRATISLAVA – Televízny úspech jej nie je súdený! Moderátorka Dagmar Dianová po neúspešnom šoubiznisovom magazíne Mojito na obrazovkách Jojky skončila na treťom kanáli STV. No ani tam sa dlho neohriala!

Dagmar Dianová alias Didiana putovala z STV do Jojky a naspäť. Moderovala Maxihru, VyVolených, Mojito a naposledy magazín Zdravo a naplno na STV 3. A to teda nebol žiaden veľký úspech. Športový kanál verejnoprávnej televízie totiž nesledujú masy divákov. No Didiana už domoderovala aj tam!

„Magazín Zdravo a naplno, ktorý bol dodávaný externou spoločnosťou, zatiaľ v titulovom pláne Trojky na  rok 2009 nie je a teda sa ani nevysiela,“ potvrdila naše informácie hovorkyňa STV Želmíra Habánová. Ako sme zistili, dôvodom sú financie. STV totiž momentálne škrtá externe dodávané programy. Didiane teda nezostáva nič iné, než zostať v rádiu a na televíznu kariéru zabudnúť. Neúspechov už totiž bolo dosť!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu