Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tehotná Verešová: Zdravotné komplikácie! Je ohrozené bábätko?

Andrea Verešová Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (27) prežíva bolestné chvíle. Radosť z očakávania druhého potomka jej kazí nepríjemná choroba! Topky.sk zisťovali, či to môže ohroziť jej nenarodené bábätko.

Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom a dcérkou Vanesskou sa aj napriek Andreinmu tehotenstvu vybrali na lyžovačku. „Každý rok chodíme na Špindlerov mlyn. Bohužiaľ, bolo tam veľa chorých ľudí a aj ja som tomu podľahla,“ prezradila nám modelka. A na jej hlase bolo chorobu aj poriadne poznať! „Mám chytené priedušky, preto mám problémy s hlasom,“ vysvetlila nastávajúca mamička.

Neobáva sa, že jej choroba negatívne ovplyvní bábätko? „Zatiaľ som hrozne vyčerpaná a zoslabnutá, takže je to také smutné. Ale ešte je do narodenia bábätka čas, tak dúfam, že do tej doby sa posilní moja imunita a budem fit,“ nádeja sa budúca mamička. Andrea si samozrejme želá, aby čo najskôr vyzdravela a mohla sa starať o Vanessku a zároveň sa pripravovať na príchod nového potomka. Podľa našich informácií v tomto období skončil šiesty mesiac Andreinho tehotenstva, čo ona sama však médiám nepotvrdzuje. „Ubieha mi to veľmi rýchlo, musela by som počítať, v koľkom som mesiaci. A presný termín pôrodu z pochopiteľných príčin neprezradím,“ robí tajnosti.

V súvislosti s Verešovej zdravotnými komplikáciami topky.sk zisťovali, či nemôže liečba prieduškového ochorenia dieťatku uškodiť. Podľa doktora Martina Brezinu z portálu Zdravie.sk však môže byť Andrea pokojná. „V 6. mesiaci gravidity je vývin orgánov plodu ukončený a ak je potrebné nasadiť mamičke nejaké antibiotiká, tak by v žiadnom prípade nemali bábätku uškodiť,“ tvrdí tento pľúcny špecialista.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu