Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Studenková a Kostka: Taká je ich láska!

Cez víkend si párik vyrazil do spoločnosti a dal verejnosti jasne najavo: Sme opäť spolu. Šťastní! A zamilovaní! Zobraziť galériu (7)
Cez víkend si párik vyrazil do spoločnosti a dal verejnosti jasne najavo: Sme opäť spolu. Šťastní! A zamilovaní!

BRATISLAVA - Kríza vo vzťahu herečky Zdeny Studenkovej (50) a dirigenta Braňa Kostku (33) je definitívne zažehnaná! Len pred pár mesiacmi sa láska prominentnej dvojice otriasala v základoch, desaťročnému spolužitiu už takmer zvonil "umieračik".

Dnes je všetko inak. Cez víkend si párik vyrazil do spoločnosti a dal verejnosti jasne najavo: Sme opäť spolu. Šťastní! A zamilovaní!

Studenková a Kostka prišli ruka v ruke na párty do jedného z bratislavských nočných podnikov. Dvojica už na prvý pohľad žiarila spokojnosťou a šťastím. "Je vidieť, že sa ľúbia," šepkali si prítomní. Zvedavé pohľady fotografov či hostí zaľúbenú dvojicu neprivádzali do rozpakov. Práve naopak. Populárna herečka sa v náručí mladého dirigenta úplne uvoľnila, on jej to opätoval bozkami na tvár, šiju i ruku. Ani jednému sa z vydareného večierka nechcelo odísť, a tak sa na žúre zdržali do skorých ranných hodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu