Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Leona Lewis je najlepším nováčikom roka 2008

Leona Lewis Zobraziť galériu (7)
Leona Lewis

LONDÝN - Najlepším nováčikom roka je podľa prestížneho hudobného magazínu Billboard Leona Lewis. Pre britskú hviezdu je však dôležitejšia než ocenenia a tituly jej láska k hudbe.

"Jednoducho žijem zo dňa na deň a všetko si užívam. Dostala som fantastickú príležitosť robiť to, čo chcem a zatiaľ ide všetko veľmi dobre," povedala 23-ročná speváčka, ktorá za uplynulý rok predala viac kópií albumu, než akýkoľvek iný nováčik v hudobnom priemysle.

Je nominovaná na prestížnu hudobnú cenu Grammy v troch kategóriách - Nahrávka roka, Najlepší ženský popový výkon a Najlepší popový album. Jej skladba Bleeding Love sa stala najsťahovanejším singlom roka 2008 internetového obchodu iTunes.

"Myslím si, že Bleeding Love nie je typickou piesňou o láske. Text je o bolesti, mnoho ľudí už zažilo vzťah na tejto úrovni a to vážne nie je zábava. Občas človek prežíva ťažké momenty a presne o tom je Bleeding Love," uviedla víťazka britskej talentovej súťaže X Factor z roku 2006.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu