Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Colin Farrell: Užíval som heroín!

Colin Farrell Zobraziť galériu (4)
Colin Farrell

LOS ANGELES - Hollywoodsky plejboj Colin Farrell (28) opäť rozzúril svojich kritikov. Priznal sa totiž, že v minulosti bral heroín. To by u hereckej hviezdy nebolo nič šokujúce. Colin však tvrdí, že to bolo "skur.... dobré".

Colin Farrell svoje šokujúce priznanie povedal v rozhovore pre magazín CQ. "Fajčil som zopárkrát heroín, ale mal som to pod kontrolou. Z nejakého dôvodu to v tej chvíli bolo skur.... dobré," povedal Colin, ktorý sa priznal, že mal obavy, že sa mu užívanie tvrdej drogy príliš zapáči.

Hviezda pripravovaného filmu Alexander sa takisto priznala, že ak sa na večierku objavila nejaká droga, tak ju vyskúšal. Podľa Farrella sa však jeho búrlivý život upokojil po narodení syna Jamesa, ktorý má jeden rok. Farrellovu úprimnú spoveď však skritizovali odborníci na problematiku drogovej závislosti.

"Nemal by vychvaľovať užívanie heroínu. Ak si myslí, že je to super, mal by prísť medzi anonymných narkomanov a vidieť krutú realitu," povedal Peter Stoker z Britskej nadácie boja proti drogám pre denník The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu