Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hviezdy z Talentu: Markíza ich bez milosti odstavila!

Sestry Billíkové, Rony Janeček a Anabela Patkolová dostali stop. Zobraziť galériu (4)
Sestry Billíkové, Rony Janeček a Anabela Patkolová dostali stop.

BRATISLAVA – To je ale prekvapenie! Topky.sk odhalili zaujímavú skutočnosť. Na pomyselnú čiernu listinu markizáckeho novoročného programu s názvom Slovensko má Silvester sa dostali gymnastky Gizka (26) a Mária (16) Billíkové, hustlistka Anabela Patkolová (9) a gitarista Rony Janeček (12).

Zatiaľ čo v relácii Slovensko má talent patrili medzi horúcich favoritov na zisk troch miliónov korún (99 581,76 eur), v niekoľkohodinovom silvestrovskom programe sa pre nich nenašlo miesto. Paradoxné pritom je, že týchto finalistov vytlačili z obrazovky semifinalisti ako grgajúci Patrik Leško, futbalista – žonglér Jozef Szipocs, či Monika Olšovská so psom Dreamom.

„Neviem, čo k tomu mám povedať,“ váhal s odpoveďou otec talentovaného gitaristu Ronyho Janečka, keď sme chceli počuť jeho názor na to, prečo sa syn neobjaví v silvestrovskom programe. „Nedostali sme takú ponuku a preto tam nie sme,“ dodal. Rony skončil vo finále na deviatom mieste. Topky.sk zisťovali, či ho to celé nemrzí. „On takéto veci nerieši,“ zachraňoval situáciu otec.

Odpovede na to, prečo sa ani talentovaná huslistka Anabela Patkolová (4. miesto vo finále) nedostala do silvestrovského programu, hľadala márne aj jej mama. „Veľa otázok na túto tému sme mali aj od iných. Je nám to divné, prečo práve ona nie. Nepátrali sme po tom,“ povedala nám Anikó Patkolová. Ako však ďalej podotkla, neúčasť v programe im padla celkom vhod. „Aspoň sme si oddýchli. Anabela mala teraz veľa vystúpení.“

Miestenku v šou Slovensko má Silvester nedostali okrem spomínaných dvoch finalistov ani sestry Billíkové (10. miesto vo finále). Dôvod, prečo tomu tak je, sme hľadali v Markíze. „Štáb na tomto programe pracoval už od septembra. Čísla do neho vyberala dramaturgia podľa koncepcie, nie podľa účasti súťažiacich vo finále šou Slovensko má talent,“ povedala nám hovorkyňa Oľga Dúbravská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu