Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cibulkovej priznanie: Silvester strávim s Hrbatým!

Dominika Cibulková a Dominik Hrbatý. Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková a Dominik Hrbatý.

BRATISLAVA – Na Vianoce doma, na Silvestra v zahraničí! A dokonca s Dominikom Hrbatým! Slovenská tenistka Dominika Cibulková (19) nedávno prezradila, kde bude tráviť sviatky.

Raketu predsa len na chvíľu odloží! Ale nie na dlho! Tenistka Dominika Cibulková nám nedávno prezradila, že vianočné sviatky bude tráviť doma. Topky.sk sa jej preto spýtali ako je na tom s darčekmi. „Tie mám už nakúpené. Aj pre priateľa,“ priznala plavovláska.

Na Silvestra má však iné plány. Strávi ho v spoločnosti tenistu Dominika Hrbatého v Austráli. Ak by ste si však mysleli, že sa dali dokopy, boli by ste na omyle. Obaja sú totiž zadaní. Dominika randí od augustového US Open s rakúskym tenistom Jürgenom Melzerom (27) a Dominik má už takmer rok priateľku Nelu Petrovú. „Letím do Austrálie 28. decembra. Silvestra budem tráviť tam s trénerom, Dodom Hrbatým a mojim hopman capovým tímom,“ netajila Cibulková.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu