Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Michael Jackson vydraží 2000 svojich vecí, dokonca aj známe trblietavé rukavice

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Viac ako dvetisíc osobných predmetov Michaela Jacksona predajú na aukcii budúci rok.

LOS ANGELES - Viac ako dvetisíc osobných predmetov Michaela Jacksona predajú na aukcii budúci rok. Počas päťdňovej aukcie vydražia napríklad trblietavé rukavice, ktoré sa objavili vo videoklipe k skladbe Billie Jean v roku 1983, boli vzorom pre mnoho replík a stali sa súčasťou halloweenskych kostýmov. Informoval o tom dnes aukčný dom Julien's Auctions. Medzi ponúkanými vecami sa nachádza aj veľkolepá brána, ktorá kedysi viedla do jeho ranča Neverland. Predmety patriace kráľovi popu vystavia pred začiatkom dražby 21. apríla. Ponuky bude možné podávať osobne aj prostredníctvom internetu a dražbu odvysielajú naživo na webovej stránke aukčného domu. Jackson chce venovať časť zisku charitatívnej organizácii MusiCares, ktorá pomáha hudobníkom v núdzi.

Kráľ popu v uplynulých rokoch bojoval s finančnými problémami i s podozreniami zo zneužívania detí. Nedávno uzavrel dohodu s bahrajnským šejkom, ktorý tvrdil, že Jackson mu dlhuje sedem miliónov dolárov (v prepočte 164,54 milióna Sk/5,46 milióna €). Hudobník v auguste pri oslave 50. narodenín naznačil, že by sa rád vrátil do práce. "Teším sa, že urobím mnoho dobrých vecí," povedal pre ABC News. "Podľa môjho skromného názoru to najlepšie ešte len príde," dodal.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu