Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Horján, Wanda a Hugo Hrycoví: Nahotou bojujú proti rakovine!

Krst kalendára aktov. Zobraziť galériu (15)
Krst kalendára aktov.

BRATISLAVA – Ukázal úplne všetko! Herec Viktor Horján (33) odhodil svoju hanblivosť a starch. Pred verejnosťou sa po prvýkrát ukázal tak, ako ho pán Boh stvoril. Urobil to pre dobrú vec. Svojimi aktmi podporil boj proti rakovine semenníkov.

Mladšiemu bratovi známej producentky Wandy Hrycovej Hugovi lekári nedávno diagnostikovali rakovinu semenníkov. A práve táto zákerná choroba bola podnetom k tomu, prečo sa Wanda rozhodla založiť občianske združenie Nebojtesa. To má za cieľ informovať o tejto závažnej chorobe a prelomiť tabuizovanú tému rakoviny mužských semenníkov.

Hoci Wanda priznala, že sa po vypočutí správy o tom, že brat má rakovinu, zrútila teraz tvrdí, že sa netreba báť. Treba o tom hovoriť a bojovať s ňou. Podporiť toto združenie má práve kalendár na rok 2009 s odhalenými aktmi herca Viktora Horjána. Ten pokrstili v piatok večer vaječným likérom. „Týmto kalendárom môžeme pomôcť aj iným. A preto sme to urobili,“ povedala Hrycová dôvod, prečo kalendár vznikol. Jeho kúpou prispejete na pomoc v boji s touto chorobou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu